Fjord-MC Oldtimerløbet i Ringkøbing blev afviklet d. 16. juni 2018 med 77 tilmeldte køretøjer og 92 personer.

Billeder fra arrangementet kan ses Her

Dagens program så således ud:

10:00 Vi mødes på Torvet i Ringkøbing til registrering m.v. og til kaffe og kanelkage i Gågaden.

11:30 Start på ”Oldtimerløbet”, en køretur på ca. 112 km.

16:30 Alle motorcykler er kommet hjem fra turen og har afleveret kontrolkortet.

17:00 Fælles spisning og præmieoverrækkelse i Vesterhavs-Hallen.

 

Vejret var godt og som sædvanlig bød butikkerne i Gågaden på kaffe og kanelkage - og godt vejr + kaffe + kanelkage = hyggesnak. Det er en rigtig god start på dagen. Endnu en gang tak til Gågadeforeningen.

Køreturen startede kl. 11.30 - og en lille times tid senere, da alle var ude på turen, kom regnen. Heldigvis skulle vi holde frokostpause hos JSB Racing på Ndr Ringvej i Ringkøbing, hvor der var god plads til, at alle kunne komme indendørs, spise frokost, se værksted og motorcykler m.m. og høre lidt om hvordan man trimmer en racermotor. Tak for at vi måtte komme ind og se og tak for kaffe til Jens Sivert Bak og fru Inge og deres hjælpere.

Anden del af turen bød på mere regn (rigtig regn), men den bød også på et besøg hos nogle ”traktor-nørder” i Lem, som havde åbnet deres værksted og til lejligheden, havde linet deres flotte renoverede traktorer op udenfor. Også stor tak til dem for at de ville bruge en lørdag eftermiddag til ære for os.

Kl. ca. 16.00 var de fleste, meget våde deltagere, tilbage ved Vesterhavs-Hallen og så holdt det op med at regne.  Surt show, kan man fristes til at tænke, men alle kom ind med brede smil, vådt tøj og godt humør. Mange påstod endda at det havde været en rigtig god tur. Fantastisk.

Ud over regnen var der også et par stykker der fik tekniske problemer. En Harley med en knækket koblingspedal. Den blev dog klaret, ude på ruten, af en flink og hjælpsom mand, der kunne noget med et svejseapparat og Harley’en kunne derefter fortsætte turen. En BSA med en knækket gaskabel, (har han måske holdt den lidt for stram?) kunne ikke ordnes på stedet, så den blev hentet hjem på trailer.

Vesterhavs Hallen serverede denne gang Karbonade og hvad der ellers hører til. Da den var sat til livs, kunne vi med fornøjelse uddele præmier til følgende:

  1. præmie og pokal til start nr. 42 Laurids Thomsen, Ringkøbing
  2. præmie til start nr. 64 Flemming Nielsen, Lem St.
  3. præmie til start nr. 10 Henry Thomsen, Ringkøbing

Årets favorit-MC: Denne gang ”JSB Racings” favorit, blev vundet af start nr. 23 Kjeld Madsen, Harboøre med sin BMW R12 1936.

Årets favorit-MC udvælges normalt der hvor løbet holder frokostpause. Vi vælger en person fra stedet, som i løbet af frokostpausen skal udvælge en MC/Scooter som sin absolutte favorit blandt de deltagende køretøjer. Det er ikke nødvendigvis det smukkeste eller mest originale køretøj der bliver valgt. Personen lægger helt selv sine kriterier for udvælgelsen.

Stor tak til alle deltagere og løbets sponsorer. Se sponsorlisten Her

Og endnu engang: Kæmpe stor tak til vore trofaste hjælpere, uden deres hjælp går det simpelthen ikke.

 

Næste Fjord-MC Oldtimerløb afholdes som sædvanligt tredje lørdag i juni, det vil sige 15. juni 2019.

Så har du en motorcykel/scooter der er fra 1985 eller før og har lyst til at deltage, skal du blot holde øje med denne hjemmeside. Her vil Invitation og Tilmeldingsblanket blive lagt ud i foråret 2019. Eller du kan også bare sende os en mail på oldtimerlobet@gmail.com så kommer du på mail-listen og får en besked, når det er tid til tilmelding.

Alle tidligere deltagere og andre vi har adresser på, får tilsendt en mail når det igen bliver forår og Invitation og Tilmeldingsblanket er klar.

          Tak for denne gang

           Med venlig hilsen

     Fjord-MC Oldtimerløbet

        v. Ingvar, Jean, Egon