Om Fjord-MC

Fjord MC blev stiftet den 2. maj 2000 og vi har mere end 150 betalende medlemmer, der bor i Ringkøbing-Videbæk-Skjern-Hvide Sande området.

Fjord-MC er en motorcykelforening for alle, for hvem det er en passion at køre på motorcykel. Vi er både mænd og kvinder i alle aldre, dog er flertallet over 30 år. Klubbens formål er at køre fælles ture på motorcykel, som medlemmerne på skift arrangerer. Klubben er åben for alle – man møder bare op og kører med.
 

Aktiviteter i sommerhalvåret:

Aktiviteterne består i sommerhalvåret med fælles køreture. Der køres klubture hver tirsdag kl. 18.30 med afgang fra p-pladsen foran rådhuset ved havnen i Ringkøbing og slutter på Torvet. Første tur ligger normalt den første tirsdag i maj måned. Derudover køres der nogle lørdags/weekendture i løbet af sæsonen, og så er der en årlig tysklandstur sidst i august måned. Turene arrangeres på skift af medlemmerne. Kontingent for sommerhalvåret er 100 kr. inkl. evt. bagsædepassager. 

 

Aktiviteter i vinterhalvåret:

I perioden fra medio november til ultimo marts  mødes vi i  Medborgerhuset på Herningvej 7A hver 14. dag – nemlig alle torsdage i lige uger, kl. 19.00. Her vises billeder/film, holdes foredrag., m.m. Disse klubaftener slutter med kaffe, til den nette sum af 40 kr. pr. gang.

 

Kontingent, gul vest og tøj:

Kontingentet er kun på 100 kr. om året (inkl. bagsædepassager), som enten overføres til klubbens konto 7670-2825045 (husk at oplyse navn) eller betales til vores kasserer til en af klubaftenerne. Der er mulighed for at købe en gul sikkerhedsvest for kun 80 kr. Henvendelse herom til Inge Bak på fjordmc2000@gmail.com.

Samtidig tager vi en gang om året mod bestilling af tøj – T-shirt til kvinder og mænd, sweatshirt og sweatshirt m/lynlås. Kontakt Inge Bak hvis du vil bestille – så samler hun bestillinger sammen.

Artikel om Fjord MC

Poul Osmundsen (Polo) fra Dagbladet Ringkøbing-Skjern's har skrevet en fin artikel om Fjord MC som du kan læse her. Klik på billedet nedenfor:

Styregruppen

Der er ingen egentlig bestyrelse i klubben, men der er valgt en styregruppe på 4 personer.

Styregruppen er valgt for 2 år ad gangen, og kan genvælges én gang, således at man max kan sidde i 4 år. Dette er vedtaget af hensyn til løbende fornyelse i klubben. Når man har været ude i en periode, kan man dog godt genvælges.

Du er altid velkommen til at maile eller ringe til en i styregruppen, hvis du har spørgsmål om klubben.

 

Formand: Henrik Olesen - Mobil: 30913799

Kasserer: Knud Vium Kristensen

Torben Nygaard Larsen

Anders Ajse Matthiesen