Invitation til Fjord-MC Oldtimerløbet 2024

Så er vi i fuld gang med at planlægge endnu et ”Fjord-MC Oldtimerløb” hvor vi håber at se rigtig mange tidligere deltage og vi håber selvfølgeligt også på mange ny deltager.
- Så derfor, - har du en motorcykel eller scooter, med eller uden sidevogn, der er registreret i 1990 eller før, vil vi hermed gerne invitere dig til at deltage i årets løb.

 

”Fjord-MC Oldtimerløbet” som afholdes lørdag d. 15. JUNI 2024.

 

Information om Fjord-MC Oldtimerløbet:
Fjord-MC Oldtimerløbet hvor formålet først og fremmest er hyggelig sammenkomst, er et løb for klassiske motorcykler/scootere der er registreret i 1990 eller før, med eller uden sidevogn.
Til solo-køretøjer kan der tilmeldes max 1 ekstra person og til køretøjer med sidevogn kan der tilmeldes max 2 ekstra personer.
Løbet afholdes altid tredje lørdag i juni (i år d. 15. juni) og med start og mål i Ringkøbing.


Se billeder fra 2023 her.       

 

Arrangementet:

Alle tilmeldte møder på havnen i Ringkøbing til registrering og udlevering af startnummer m.v. (Startnummer tildeles efter årgang med ældste sidevogns-cykel først og derefter alle solo-cykler efter årgang).


Oldtimerløbet er flyttet til havneområdet. Der vil som tidligere være kaffe og kanelkage men nu på havnen fra kl. 10:00. Efter registrering, kaffe, lidt hyggesnak og sparken dæk m.v. sendes deltagerne afsted enkeltvis i startnummerorden på en køretur i lokalområdet. Køreturen der i år er på ca. xx km. har indlagt nogle små opgaver, der skal løses/besvares på bedste vis for at deltage i konkurrencen om de fine præmier. Kontrolkort/opgavebesvarelse afleveres straks ved tilbagekomst efter køreturen, Frokost pausen holdes ved Møllehytten i Egeris hvor der vil blive udleveret en frokostbolle eller lignende. Turen slutter ved Vesterhavs Hallen med fælles spisning og præmieoverrækkelse.


• Startgebyr for deltagelse er kr. 200,- pr. MC med fører og kr. 200,- pr. ekstra person.
• Beløbet indbetales/overføres til Ringkøbing Landbobank konto nr. 7670-5647479 samtidig med afsendelse af tilmelding.   
• HUSK at skrive navn på indbetalingen.

Program for lørdag d. 15. juni 2024:
10:00 Vi mødes på havnen i Ringkøbing til registrering m.v. og til kaffe og kanelkage på havnen.
11:30 Start på ”Oldtimerløbet” (en køretur på ca. xx km).
16:00 Alle motorcykler er kommet hjem fra turen og har afleveret kontrolkortet.
17:00 Fælles spisning og præmieoverrækkelse i Vesterhavs-Hallen.

Tilmelding senest TORSDAG d. 16. maj 2024.


Tilmelding til Oldtimerløbet foregår på vores hjemmeside ved at vælge "Tilmelding formular" under menuen for  Oldtimerløbet 2024. Her bliver du guidede igennem forløbet. Når du har udfyldt tilmeldingsblanketten på næste side, så husk at trykke på "Send tilmelding" knappen.

Du vil inden for få dage modtage en mail med bekræftelse på din tilmelding.
Kender du andre som måske kunne have lyst til at deltage, så fortæl dem gerne om denne hjemmeside.
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os på oldtimerlobet@gmail.com eller evt. ringe til Svend på tlf. 51 90 61 50.


Med venlig hilsen
Svend, Niels, Finn
Fjord-MC Oldtimerløbet