24. januar 2013 kl. 19: Klubaften om stort og småt

2013-01-24 19:00

Hej alle

På torsdag holder vi en lille uformel ”generalforsamling”, hvor styregruppen vil fortælle lidt om økonomien i klubben og tage et tilbageblik på 2012 og de mange gode ture vi har været på.

Vi vil også fortælle lidt om de planer og forslag vi har til ture i 2013 – og her har du mulighed for at bidrage med forslag og melde dig som turleder. Arbejder du selv på en virksomhed eller kender en, som gerne vil have vores besøg, så har du mulighed for at melde dig. Har du forslag til en virksomhed, men ikke selv ønsker at være turleder, så fortæl om det alligevel – så finder styregruppen en turleder.

Samtidig skal vi have indvalgt 2 nye medlemmer til styregruppen, Jens Stræde og Anette Jensen skal erstattes med lidt nyt "hjerteblod”. Styregruppen har foreløbig fået 2 tilkendegivelser fra medlemmer, der gerne vil overtage pladserne.

Ejse (kaldet ørnen fra Rindum) fortæller lidt løgnhistorier incl. fremvisning af billeder fra hans cykeltur til Paris i 2012.

PS: Så er der kun 65 dage, til første klubtur i Fjord MC – nemlig Skærtorsdag den 28. marts, hvor turen går til sæsonens første træf, med pitstop hos Carstens MC i Varde.

Mvh
Fjord Mc

Gode mc-hjemmesider:
www.magacin.dk/motorcykler
www.mctc.dk
www.motorcykelgalleri.dk

Mc-udstilling:
www.forever2wheels.dk - lørdag den 2. februar 2013 kl. 9-17 i Fredericia.

Sig så ikke, at store motorcykler ikke kan køre om hjørner:
www.youtube.com/watch?v=TqRvqw4YXtY