Forårstur 19 - 21 maj 2023

2023-05-19 07:00

Forårstur med Niels Overgaard til Nordjylland - 19. - 21. maj 2023

Til næste år er det muligt at deltage i en weekendtur (Kr. Himmelfartsferien) i selskab med andre medlemmer af Fjord MC. Der vil være afgang fredag d. 19. maj kl. 07.00 og forventet hjemkomst søndag d. 21. maj ved 15-16 tiden. Der vil blive kørt via småveje til det dejlige område omkring Rebild Bakker hvor vi skal overnatte på Danhostel i Rebild. 

https://www.danhostel.dk/hostel/danhostel-rebild

 

Det vil blive en tur, hvor hyggeligt fællesskab og gode oplevelser har den største prioritet. Det er Fjord MC`s ønske, at så mange medlemmer deltager som muligt. Det bliver derfor ikke muligt at alle kan blive tildelt enkelt værelse. Når tilmeldingen er afsluttet vil der blive en gældende liste, hvor der vil blive forsøgt at tage hensyn til enkelte medlemmers behov.

 

Program fredag den 19. maj 2023

Vi mødes til afg. kl. 07.00, der forventes afg. med 3-4 hold med udpeget Captain. Der køres via småveje mod Randers og der vil blive serveret morgenmad ved 9-tiden. Efter cruiser tur og frokost køres der til Cold Hand Winery, https://www.coldhandwinery.dk/, hvor det vil være muligt at smage et dejligt glas dansk produceret hvidvin. Sidst på eftermiddagen køres der til Danhostel Rebild, hvor det vil være muligt at nyde et glas køligt isvand serveret med en ¼ skive citron - eller måske en kop god øl. Vi skal nyde en dejlig, 2-retters menu.

 

Program lørdag den 20. maj 2023

Efter indtagelse af dejlig morgenmad vil der være afg. kl. 09.00. Der er påtænkt en tur på ca. 250km, hvor vi bl.a. skal krydse Randers Fjord med en mindre færge. Efter indtagelse af frokost køres der til Thingbæk Kalkmine, https://www.rebildcentret.com/thingbk-kalkminer hvor vi alle vil får en fantastisk rundvisning med en guide. Lørdag aften vil der - som traditionen foreskriver - være mulighed for at ”bytte løwn”. Igen skal vi nyde en 2-retters menu. 

 

Program søndag den 21. maj 2023

Når morgenmaden er indtaget køres der mod Ringkøbing via Hobro-Virksund-Hvidbjerg og Lemvig. Forventer at ramme Ringkøbing ved 15-16 tiden.

 

Der tages forbehold for diverse justeringer af programmet. Der vil blive udsendt mere detaljeret program/ rutebeskrivelse til samtlige tilmeldte deltagere

 

Der er plads til 40 personer, med tilmelding efter princippet ”først til mølle”

 

Senest bindende tilmelding  er torsdag den 5. januar 2023 til no@vogelsang-as.dk

 

Der er senest indbetaling til klub konto d. 1. februar 2023 (Husk at mærke indbetaling med navn samt weekendtur 2023). MEN vent med indbetaling til du har fået bekræftet, at du får det ønskede værelse - og tidligst indbetaling efter nytår, så det kommer med i 2023 regnskabet.  

 

Pris:

 • 2.100 kr pr. person i enkelt værelse
 • 1.750 kr pr. person i dobbelt værelse
 • 1.565 kr. pr. person i rum for 3 personer
 • 1.400 kr. pr. person i rum for 4 personer

 

 Nedenstående er indeholdt i prisen

 • Morgenmad og frokost/sandwich fredag d. 19-5-2023
 • Vinsmagning ved Cold Hand Winery
 • Billet inkl. guidet rundvisning Thingbæk Kalkmine
 • 1 stk. frokost lørdag
 • 2 x overnatning i værelse med bad og toilet
 • 2 x morgenmadsbuffet
 • 2 x 2-retters menu inkl. isvand og kaffe efter maden

Vel mødt til en dejlig weekend. 

 

Vh Fjord MC/Niels Overgaard