Billeder fra klubaften 7. marts 2013

2013-03-07 19:00

Hele 72 var mødt frem hos Skjern MC tirsdag den 7. marts. Vores venner fra Bøllinghus MC var også inviteret med til Skjern, hvor Niels og Morten tog imod – sammen med en repræsentant fra Dunlop dæk.

Efter en lille times fortælling om dæk, var der kage kage, som vi havde med hjemme fra Medborgerhuset. Skjern MC havde ikke lige regnet med så mange, så der opstod hurtigt en lang kø ved kaffemaskinen, som kørte på højtryk. Mange gik rundt og kiggede på de mange varer, som Skjern MC har på hylderne – lækkert Rukka tøj, Daytona støvler, Shoi hjelme, handsker, m.m.m. Der blev også drejet på mange gashåndtag og trukket mange håndbremser – bare det at få fornemmelsen ind bag huden er lækker – vi kan ikke vente meget længere på at komme ud at køre igen. Henning Jensen fandt vist også lige den motorcykel, som han skal ha i garagen i No. Henning mente, at Skjern MC måske ville tage en af hans traktorer i bytte sammen med hans fine Kawa 1100. Den fine Kawasaki ZZR 1400 årg 2008 og Henning var som skabt til hinanden, så han skulle hjem og overbevise fruen om, at sådan en Kawasaki også godt kan trække en plov.

Efter kaffen fortalte Dunlop-manden videre om dæk, og vigtigheden af rigtigt dæktryk – typisk 2,4 til 2,5 på fordækket og 2,8 til 2,9 på bagdækket.

Aftenen sluttede med en konkurrence, hvor vi skulle svare på 5-6 spørgsmål – rimeligt nemt. Men da Dunlop-manden trak de første 6 sedler op af posen, var det med forkerte svar. Det blev bl.a. spurgt om, hvilket dækmærke der først opfandt luftdækket og hvilket dæk der havde vundet flest VM for motorcykler  - selvfølgelig Dunlop. Nordsløjfen på Nürburgring er gennemført på 7 minutter og 10 sek, Niels dyrker svæveflyvning og så har Skjern MC eksisteret i 39 år. Ajse, Ole Saaby og Henrik Olesen blev udtrukket og fik udleveret de fine præmier fra Dunlop – en digital dæktryksmåler, dækhandsker og en cap. Præsident Niels Overgaard takkede Niels og Morten for en god aften og afleverede rødvin til begge. Herefter gik det hjem over – i bil. Nu venter vi kun på, at der kommer et godt, dansk regnvejr, der kan spule vejene rene for salt, så vi kan komme på vejene igen.

Se fotos i galleriet fra aftenen: https://picasaweb.google.com/117427488822996124273/SkjernMCMDunlop