KM-pokalen - indberetning senest 2. november

2013-11-02 23:59

Igen i år er der sikkert blevet kørt og nydt rigtig mange kilometer på de danske – og udenlandske landeveje.
P.t. har vi 41 medlemmer, der har oplyst deres km-stand fra først på sæsonen 2013. Har du ikke oplyst tidligere – så send det alligevel – for så har vi det jo til næste års opgørelse.

DERFOR – når du har kørt sidste tur i år – og senest 2. november – bedes du sende Henrik Olesen en mail med oplysning om, hvad din tæller står på. Herefter deltager du i kampen om "km-pokalen", som p.t. står i Henriks pokalskab, som han vandt ved at have kørt 16.160 km i 2012. Gennemsnittet blandt de, der indleverede deres km-tal lå på ca. 6.000 kørte km – færrest kørte km lå på 1.160 km.

Afslutningsfesten 9. november:

Pokalen overrækkes til vinderen til afslutningsfesten – som ikke er 9.oktober – som tidligere skrevet  - men selvfølgelig lørdag den 9. november 2013. 

Klubaften i Medborgerhuset på Byskellet:

Vi starter vores klubaftener op med første møde torsdag den 14. november kl. 19.00 i Medborgerhuset – og så ellers hver 2. uge resten af vinteren – altså i torsdage i alle lige uger. Der vil først i november blive lagt vinterens planlagte emner ind på www.fjord-mc.dk

Olieskift

…og husk så lige, at motoren har bedst af at få skiftet til frisk olie før opstaldningen – og p.t. tror vi mc-mekanikerne har god tid til at hjælpe, hvis du ikke selv skifter.