Referat af klubaften og generalforsamling

2013-01-27 14:38

25 medlemmer var torsdag den 24. januar 2013 mødt frem til klubaften i Medborgerhuset.

Det var aftenen, hvor vi afholdte vores uformelle generalforsamling.

Præsident Niels Overgaard fortalte om vores rigtig mange gode ture i 2012 – og om et år, hvor vejret ikke altid viste sig fra den flotte side. 

Inkassomester Henrik Olesen fremlagde klubbens regnskab, som viste at klubbens formue fra starten af 2012 til slutningen af året var steget fra 4.000 kr. til ca. 10.000 kr. Hele 151 medlemmer havde indbetalt kontingent i 2012 – på samme niveau som i 2011 – rigtig flot. Kontingentet for 2013 blev slet ikke berørt, så dermed er det uændret 50 kr. for hele 2013 – altså ikke pr. måned men for hele året.

Der var også stor ros til Fjord MCs medlem og nye webmaster Erik Lensgaard, der har fået en rigtig flot hjemmeside op at køre igen. Landbobanken fik også en tak, da de havde betalt skabelonen til hjemmesiden og 1. års driftsudgifter. Har du forslag til tekst omkring f.eks et træf eller forslag til en god køretur eller arrangement, så gå ind på hjemmesiden under ”Kontakt os” og skriv din besked. 

Der var valg af 2 nye til styregruppen. Anette Jensen og Jens Stræde kunne efter veloverstået tjeneste i Fjord MCs styregruppe trække sig tilbage. Tak til begge for en utrolig og virkelig flot indsats. De 2 nye i styregruppen blev Pia Jepsen og Gjøde Plauborg, som vi byder hjerteligt velkommen.

Pia overtog klubtøjs bestillingslisten, så ønsker du at bestille en t-shirt, sweatshirt eller trøje med lynlås, så skal du møde op til klubaften i uge 6 eller 8. Herefter bestiller vi nyt klubtøj. Husk, at du mod kun 30 kr. ekstra kan få skrevet f.eks ”Honda CBR 1100 XX – Super Blackbird” eller ”Nimbus”.

Niels Overgaard fremlagde herefter forslag til ture i 2013, som du kan se nævnt nedenfor. Vi har allerede mange positive tilkendegivelser fra virksomheder, samlere og andre, der gerne vil have vores besøg. MEN vi skal alle hjælpe hinanden med at arrangere turene. Så derfor, kender du en på en af de nævnte steder eller har en kontakt, som du kan lave en endelig aftale med, så kontakt endelig Niels Overgaard og aftal nærmere – og find en dato i vores tur-kalender. Til de næste klubaftener skal vi gerne have sat en masse navne udfor de enkelte ture. Så har du endnu ikke være turleder – så meld dig endelig.

Herefter kom kaffen og den dejlige hjemmebagte Medborgerhuskage på bordet. Ajse viste fotos og fortalte om hans forberedelser op til Pariser-turen på cykel i juli 2012 – og om selve turen. Ajse havde siden sit lille uheld ultimo august 2011 til afgang medio juli 2012 cyklet over 4.000 km – noget mere end han kørte på Kawasakien i 2012. Turen til Paris var på ca. 1.200 km og strakte sig over 7 dage og sammen med 41 andre friske ryttere nåede de uden de store problemer til Byernes By – Paris fredagen før Tour de France sluttede med opløb i Paris. Tak til Ajse for et fint foredrag og gode fotos og videoer.

Hvide Sande Skibs og Bådeværft. (er meget interesseret i besøg)
Ølstrup Specialbeton
John Clemmensen Ilskov (lokal landsbytosse som kun intereserer sig for kartoffeler)
Børge Jensen Simmelkjær (tidligere vognmand med special bilsamling
Miltek Ulfborg
Tange tur
Tur til Fanø (den klarer Gjøde)
Dong Varde/Esbjerg
Danmarks Ferguson museum Glud og Horsens Industri museum
Housøre vindmølletestcenter
K.P. Komponenter Spjald
Svinefarm i Lønborg
Wellings landsbymuseum Lintrup www.wellings.dk
Morsø Traktormuseum  www.traktormuseum.net
Olsens Paradis Bramming
Henry og Anne marie Nielsen Grenevej4  Fiskbæk (knallerter og motorcykler)
Stauning whisky
Cheminova
Dansk shell Fredericia
Vestjyllands bilsamling Bækmarksbro  Mogens Jensen
HTH ølgod
Flamingo naturpark Gørding ved Ness (tidligere ejer af flamingo pub Holstebro)
Switzer og Esvagt i Esbjerg
Varde kasserne

Mvh. Fjord MCs styregruppe.