Ringkøbing Bio, mandag 17. marts 2014 kl. 19.00

2014-03-17 19:00

Vi er inviteret i Ringkøbing Bio for at se filmen "Closer to the Edge" - der er optaget på Isle of Man - en dokumentarfilm optaget i 2010, hvor vi følger englænderen Guy Martin - en lastbilmekaniker - der i fritiden som os køre på motorcykel, men udover det deltager i ræset Isle of Man, hvor han hvert år ligger i top 5 - med en gennemsnitsfart på lige over 200 km/t - på offentlig vej gennem små landsbyer og på de øde landeveje, som mange steder er afskærmet med -nej ikke halmballer, men stengærder - av!

"Closer to the Edge" er den tempofyldte historie om at tage sine valg, menneskelig udholdenhed og om styrke og viljen til sejr.

'The Isle of Man Tourist Trophy' er det største motorcykel-gaderæs i verden og den ultimative udfordring. Løbet har altid krævet det yderste af sine deltagere og en indsats langt ud over det almindelige. Mange har måttet betale den højeste pris i deres stræben efter sejrstrofæet.

"Closer to the Edge" blander hæsblæsende scener fra vejene med en fortælling om faktorerne, der motiverer dem, som risikerer alt for at vinde løbet.

Der vil være en mindre egenbetaling for at se filmen. 

Se trailer til filmen her: https://www.imdb.com/video/imdb/vi2274204953