Tysklandsturen 2019.

2019-08-23 07:00

Kære Fjord-mc medlemmer, så er Tysklandsturen for 2019 på plads. Det bliver weekenden 23. – 25. august. Denne gang skal vi bo på www. hotel-am-schloss.de . Det er et hyggeligt hotel, som ligger i 22926 Ahrensburg, som har ca. 30.000 indbyggere, øst for Hamborg. Der er udendørs Biergarten, som vi selvfølgelig skal gøre brug af, da vejret jo altid er godt, når vi er på tur. Ahrensburg slot ligger i umiddelbar nærhed.

 

Prisen for 2 overnatninger med halvpension i enkeltværelse, er kr. 950,00, og i dobbeltværelse er prisen pr. person kr. 800,00. Som sædvanlig er det først til mølle princippet. Så kom til tasterne og tilmed dig. Betaling skal finde sted, senest 20. januar, men dog ikke før 2. januar, af hensyn til kassereren. Gør det nemt for dig selv, går ind på homebanking med det samme, og sæt det til betaling 10. januar, ( en 1/3 glemte at betale til tiden sidste gang).

Lørdagsturen går til www.prototyp-hamburg.de . Her er et stort udvalg af sportsvogne gennem tiden, bl.a. en Porche 64, fra 1939, som kørte Berlin – Rom.  Der er ligeledes en Porsche simulator. Schumachers bil står der også, ligesom prototyper fra NSU, og flere andre hengangne tyske bilproducenter.

Husk at oplyse navn, og Tysklandstur ved indbetaling. Konto nummer er på hjemmesiden.

 

Ruterne kan findes på tourstart. 

Udturen

Ringkøbing - Hotel Schloss Ahrensburg.

 

Lørdagsturen

Hotel Schloss Ahrensburg til Automuseum. Den rute er lavet som en rundtur, d.v.s man forsætter ruten, når man har været på museet.

 

Tilmelding  poulmansgaard@gmail.com