Tysklandsturen 2022

2022-08-19 07:00

Vi skal denne gang bo på https://www.hotelmaack.com. Det er et hyggeligt hotel, som ligger i Seevetal, syd for Hamborg.Christoffer Maack har lovet os rigtig god mad. Der er en indergård, hvor vi kan nyde lidt godt øl.

Vores lørdagstur går i år til Bultmanns Hof. Günter Tryba er udlært landbrugsmaskinmekaniker, og har siden arbejdet i det tyske forsvar. Han har en imponerende samling af gamle traktorer, som han selv har restaureret. Der er ikke som sådan faste åbningstider, jeg har aftalt med ham, han lukker op for os om lørdagen. Entré er kun 5€, penge som han bruger til at købe reservedele for. På hjemmesiden kan I se lidt om stedet. https://bultmanns-hof.de

Udturen kan findes på Tourstart, og hedder Ringkøbing til Hotel Maack.  I år holder vi igen formiddagspause ved bageren i Skærbæk, hvor der vil være reserveret kaffe og brød, uden der dog er bestilt noget. Frokosten kan indtaget på torvet i Glückstadt, som vi har gjort tidligere.

Lørdagsturen hedder Bultmanns Hof. Den foregår 2/3 på motorvej, for at nå frem til den aftalte tid. Jeg vil opfordre holdkaptajnerne til selv at lave en flot hjemtur, hvor I finder et sted til en god frokost.

Som sædvanlig er der "fri hjemkørsel" om søndagen.

Tidspunktet er 19. - 21. august 2022. Der er afgang fra parkeringspladsen ved svømmehallen kl. 7.00. Nærmere herom senere, ligeledes med holdinddeling.

Hvis man tilmelder sig Tysklandsturen, er det en forudsætning, af hensyn til fællesskabet, at man møder op til fælles afgang.